Varukorg

 

Almänna vilkor

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna hemsida
Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av vissa varor.

Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms.
Fraktavgift tillkommer.

Att betala

När du har kontrollerat din beställning, klickar du på knappen 'betala'. Välj sedan en metod som du vill betala med. Du kan välja att betala med Visa, Mastercard eller via banköverföring. Fraktavgift tillkommer.

Frakt och leveranser

Leveranstid: Normalt inom 24 timmar, om varorna finns hemma i vårt lager, annars mellan 4-6 veckor.

Kontrollera att leveransadressen stämmer. Det är denna adress som dina varor kommer att skickas till.

För kunder i Höör med omnejd finns möjlighet till avhämtning efter överenskommen.

Annulering och bytesrätt

Enligt Distansavtalslagen har du rätt att annulera ditt köp inom 14 dagar. Tiden börjar räknas från den dag du tar emot din vara. Du står själv för kostnaden för returfrakten. För att ångerrätten ska gälla måste varan returneras i ursprungligt skick och den får inte vara skadad på något sätt.
Varan får vara provad, dock ej använd! Tidigare fraktavgift betalas inte tillbaka.
Observera att ångerrätten inte gäller specialbeställningar.

Viktigt: Du måste kontakta oss innan du skickar en retur. Du betalar endast returfrakten om du byter till annan färg eller storlek, vill du byta till en annan vara tillkommer frakt som vid en ny beställning. När vi fått mottagit din retur och konstaterat att varan är i ursprungligt skick och inte skadad på något sätt, betalar vi tillbaka det belopp du betalat. Återbetalning sker inom 30 dagar. Lämna uppgift om kontonummer (inkl. clearingnummer) till ett konto dit vi kan återbetala pengarna till dig.

RETOURADRESS: Bosjökloster 107, 24 395 Höör.

Garanti

Shapewear B.V. strävar efter att alla kunder ska vara nöjda kunder och att endast handla med produkter av hög kvalité och med god funktion. Spara kvittot! Vid godkänd retur betalar vi tillbaka varans pris så fort varan kommit oss till handa. Returfrakten får du som kund betala.

Personuppgifter

Shapewear B.V. är ansvariga för de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Vi kommer inte att sälja eller överlåta dessa uppgifter till tredjepart. Vi lagrar uppgifterna digitalt för att kunna fullfölja våra åtagande gentemot dig som kund.

Upphovsrätt - Copyright
All information på denna webbplats är skyddad enligt upphovsrättslagen.
All kopiering eller användning av bilder och text utan skriftlig tillåtelse från Shapewear B.V. är förbjuden enligt lag. Överträdelse polisanmäls.

Bilder och produktbeskrivningar
Shapewear B.V. kan ej garantera att bilderna i denna butik visar varornas exakta utseende och färg, eftersom det kan skilja sig beroende på skärm och upplösning. Alla bilder ska därför ses som
illustrationer.
Vi reserverar oss för eventuella fel i produktbeskrivningarna.

Övrigt

Vi följer svensk konsumentlagstiftning. Det är alltid våra villkor och priser vid ditt beställningstillfälle som gäller, därför är det viktigt att du tar del av våra aktuella villkor. Vi förbehåller oss rätten att ändra våra villkor utan varsel.

Om eventuell tvist uppstår och vi ej lyckas lösa den tillsammans, rekommenderar vi att du vänder dig till Allmänna Reklamationsnämnden.

Företagsinformation:

Shapewear B.V.
Bosjökloster 107
24395 Höör
Tel: 0413-25209
E-post:
info@shapewearformen.se

 

 

 

shapewearformen.se © 2022    |   Allmänna villkor    |   Friskrivningsklausul    |   Information om personlig integritet    |   +31 (0)228-593359    |   E-post